Dweilkapel De Smoezenbloazers

Meer informatie over de Dweilkapel “De Smoezenbloazers” is te vinden op de facebook pagina
facebook.com /DweilkapelDeSmoezenbloazers.

Al sinds jaar en dag zijn Dweilkapel De Smoezenbloazers aanwezig bij alle carnavalsfeesten van Carnavalsvereniging De Smoezen.

Welk feest de Smoezen ook heen gaan, De Smoezenbloazers gaan voorop en trekken zo de Raad van Elf en hun gevolg de zaal of tent in met het alom bekende intrekkerslied.

Alhoewel de naam, het logo en de kleuren van Dweilkapel de Smoezenbloazers veel gelijkenissen kent met die van CV de Smoezen, toch zijn de Smoezenbloazers een vereniging op zichzelf. Met een eigen bestuur en een eigen stichting.

Dweilkapel de Smoezenbloazers treedt natuurlijk niet alleen maar op met carnaval, maar ze zijn ook regelmatig te horen in de wijde regio op feesten, partijen, verjaardagen en festivals.

De Smoezenbloazers bestaan op dit moment uit 12 leden. Deze leden bespelen slagwerk en koperen blaasinstrumenten. Zoals gebruikelijk bij een echt dweilorkest, bestaat ook Dweilkapel de Smoezenbloazers uit alleen maar koperbloazers met slagwerk en geen houtblazers.

Nieuwe leden/muzikanten zijn altijd welkom!

Dweilkapel de Smoezenbloazers is een gigantische gezellige en muzikale club die overal de boel aan het swingen krijgt. Ze hebben alleen één nadeel : het zijn echte plakkers en doen zo’n beetje op elk feest altijd het licht uut!